Hierontaa hyvinvointisi parhaaksi


Hierontapalvelut

Klassinen hieronta lisää kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hieronta lievittää lihasjännityksia ja -kipuja, parantaa nivelten liikkuvuutta ja ennaltaehkäisee vaivojen syntyä. Hieronta lisää lihasten joustavuutta ja kudosten aineenvaihdunta tehostuu.

Urheiluhieronnasta löytyy monipuolisia tapoja hoitaa ja ennaltaehkäistä erilaisia tuki- ja liikuntaelinvammoja. Hoito auttaa liikkujan ja aktiiviurheilijan lihashuoltoa. Aktiivisessa elämäntilanteessa hieronta on, mitä parhainta palauttavaa ja rentouttavaa hoitoa. 

Olen erikoistunut purentalihashierontaan, joka vähentää purentalihasten toimintahäiriöiden aiheuttamia jännitystiloja kasvojen, pään ja leukojen alueelta. Hieronnassa hoidetaan myös niskan, kallonpohjan, kaulan ja rintakehän lihaksistoa. Käsittelyllä vaikutetaan alueen pehmytkudoksiin rentoutaen tai aktivoiden lihaksistoa tarpeen mukaan. Älä kiristele ja pure hampaita yhteen vaan hakeudu rentouttavaan hierontaan. 

Yleisimmät hierontaan tulon syyt ovat kipu ja lihasjännitykset selän, niska-hartian tai raajojen alueilla. Tavallisimmat oireet ovat lihaskireydet, toistuvat särkyt, raajoihin kohdistuvat heijasteoireet sekä puutumistuntemukset. Hieronnan avulla oireet ja lihas- ja fasciakireydet vähenevät. 

Säännöllinen hieronta ylläpitää työ-, toiminta- ja liikuntakykyä.


Klassinen hieronta

Urheiluhieronta

Purentalihashieronnat

Faskia- ja triggerpistekäsittelyt

Nivelmobilisaatio

Rentoutushieronta

Äänimaljarentoutus

Omahoito-ohjeet


HINNASTO

Hieronta 30 min. 

25€

Hieronta 45 min. 

45€

Hieronta 60 min.

50€

Hieronta 90 min.

70€

Lahjakortti on oiva tapa muistaa tai onnitella perheenjäsentä, puolisoa, työkaveria tai ystävää. 

Maksutavat: pankkikortti, Mobile Pay, Edenred, Smartum

Koulutettu hieroja on nimikesuojattu terveydenhuollon ammattinimike, jota saavat käyttää vain Valviran      hyväksymät hierojat.